logo mbcp
logo mbcp

I've changed my Mind

Welkom op de site van het I've changed my Mind zorgproject.

Dit project bestaat uit twee wetenschappelijke studies naar angst voor de zwangerschap, bevalling en het jonge ouderschap. Deze studies worden gefinancierd door het Research Institute Child Development and Education (RICDE) van de Universiteit van Amsterdam en de Stichting Achmea Gezondheidzorg (SAG) en worden uitgevoerd in samenwerking met UvA minds.

Studie 1 Validatie van de nieuw ontworpen Perinatale Catastrofale Overtuigingen Schaal (PCOS). Deze vragenlijst meet de angstopwekkende gedachten ten aanzien van de zwangerschap, de aankomende bevalling en de periode daarna. U hoeft zelf niet angstig te zijn om deze vragenlijsten in te kunnen vullen. Het gaat om wat u denkt en voelt op basis van deze vragenlijst. Uw deelname wordt vergoed.

Studie 2 Onderzoek naar de effecten van het op Mindfulness Gebaseerde Bevalling en Ouderschap (MBCP) programma en het Baringsangst Consultatie (BC) programma voor angstige zwangere vrouwen met hun partners. Beide programma's zijn voor zwangere koppels ontwikkeld en worden kosteloos aangeboden.

Voor beide studies wordt gevraagd om een aantal vragenlijsten in te vullen.

 

Studie 1 (PCOS)

Wilt u informatie over het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar info@mbcpmidwife.nl met vermelding Studie 1 of bel naar 06 53184197. Dit eerste contact verplicht u tot niets.

U kunt hieronder ook vast de digitale versie van de flyer in PDF formaat downloaden.
Download de flyer
Download info werving

Studie 2 (MBCP)

Wilt u informatie over het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar info@mbcpmidwife.nl met vermelding Studie 2 of bel naar 06 53184197. Dit eerste contact verplicht u tot niets.

U kunt hieronder ook vast de digitale versie van de flyer in PDF formaat downloaden.
Download de flyer
Download the flyer (English)