Logo MBCP - Images Copyright © Irena Veringa

 

 

I've changed my Mind - study

Ik ben van gedachten veranderd

Een wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van het op Mindfulness-Gebaseerde Bevalling en Ouderschap programma en het Baringsangst Consultatie programma voor angstige zwangere vrouwen en hun partners.

Ik wil graag deelnemen
Bent u zwanger en angstig voor het verloop van de aankomende bevalling, het onbekende, de baringspijn, uw ongeboren kind, het jonge ouderschap enz.? Hebt u negatieve gedachten? Herkent u zich hierin?
Lees meer
 
Ik ben hulpverlener
Informatie ten behoeve van een wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van het op Mindfulness- Gebaseerd Bevalling en Ouderschap programma en het Baringsangst Consultatie programma voor angstige zwangere vrouwen en hun partners.
Lees meer
 

 

Wanneer je angst loslaat blijft er alleen maar gewaarwording over (Robert Brower) 

Welkom op de site van I've changed my Mind - een wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van het op Mindfulness-Gebaseerde Bevalling en Ouderschap (MBCP) programma en het Baringsangst Consultatie programma voor angstige zwangere vrouwen en hun partners.

MBCP is de afkorting van het Engelse Mindfulness-Based Childbirth and Parenting programma. MBCP programma bestaat uit mindfulness meditaties en psycho-educatie rondom de bevalling en het jonge ouderschap.

Het Baringsangst Consultatie programma bestaat uit een aantal consulten rondom bepaalde angsten. Beide programma's zijn voor zwangere koppels ontwikkeld en worden kosteloos aangeboden.

For English version of the studyinformation please see the button Informatie scroll the page at the bottom.  

Ik wil informatie

Wilt u informatie over het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar info@mbcpmidwife.nl of bel naar 06 53184197. Dit eerste contact verplicht u tot niets.

U kunt hieronder ook vast de digitale versie van de flyer in PDF formaat downloaden.
Download de flyer
Download the flyer (English)

Sponsoren

Dit onderzoek is gefinancierd door het Research Institute Child Development and Education (RICDE) van de Universiteit van Amsterdam en Zilveren Kruis verzekeringen.

logo Zilveren Kruis

 

RCT registratie NTR 4302 

Contact

 

Irena Veringa, MSc onderzoeker
 
Universiteit van Amsterdam
Faculteit der Maatschappij en Gedragswetenschappen
Nieuwe Prinsengracht 130, 1018 VZ Amsterdam
 
Postbus 94208, 1090 GE Amsterdam
 
06 53184197